Het oprichten
van een BV

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Je bedrijf als BV

Je hoopt natuurlijk dat je onderneming winstgevend is en vooral geen verlies draait. Maar dat weet je nooit zeker van tevoren. Door je bedrijf op te richten als een besloten vennootschap (BV) zorg je ervoor dat jij (en eventuele andere bestuurders) niet als persoon aansprakelijk bent voor mogelijke schulden, maar de BV. Met onze jarenlange ervaring in het ondernemingsrecht kunnen wij je daar goed bij helpen.

Aandelen en statuten

Wij helpen je graag met

Wanneer je een BV opricht, worden aandelen uitgegeven. Aan jouzelf als oprichter, maar ook aan andere aandeelhouders die geld of goederen inbrengen. Daarnaast ben je verplicht om een oprichtingsakte op te laten stellen. In zo’n akte staat:

  • wat het doel is van de BV
  • wat het nominale bedrag is van de aandelen
  • hoe de bestuurders en eventuele commissarissen van de BV benoemd en ontslagen worden
  • welke bevoegdheden zij hebben
  • wat de regels zijn voor de overdracht van aandelen

Inschrijving in Handelsregister

Wij helpen je graag met

Is de BV opgericht, dan moet deze worden ingeschreven in het Handelsregister. De notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga regelen dat voor jou! Zodat niets je meer in de weg staat om enthousiast te ondernemen.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk