Leveringsakte woning

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Overdracht van de woning

Wij helpen je graag met

Heb je het koopcontract getekend, de hypotheek geregeld en de verhuisdozen klaarstaan? Dan is het tijd voor de overdracht van de woning. Dat gebeurt met een leveringsakte, ook wel een ‘transportakte’ genoemd. In deze akte staan alle afspraken tussen koper en verkoper over de overdracht.

Ben jij degene die het huis koopt? Dan ben je ook degene die bepaalt welke notaris de leveringsakte opstelt. Kies je voor Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga, dan weet je zeker dat alles juridisch tot in de puntjes is geregeld. Dat is een geruststellende gedachte, toch?

Offerte aanvragen

Controles vooraf

Wij helpen je graag met

Voordat de overdracht plaatsvindt, voeren wij een aantal controles uit:

  • Is aan de wettelijke verplichtingen voldaan?
  • Is de verkoper echt de eigenaar van de woning?
  • Liggen er geen beslagen op de woning?

Hebben de koper, verkoper én onze notaris de akte getekend? Dan schrijft onze notaris een afschrift van de leveringsakte in bij het Kadaster. De woning is dan officieel overgedragen. Een feestelijk moment!

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk