Het vastleggen van het
levenstestament en volmacht

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Testament voor tijdens je leven

Wij helpen je graag met

Niet alle testamenten zijn bedoeld voor na het overlijden. Het is iets waar je niet graag aan denkt, maar het kan gebeuren dat je later door bijvoorbeeld dementie of een ongeluk voor korte of langere tijd niet in staat bent om zelf beslissingen te nemen. In een levenstestament leg je vast wie er dan namens jou mag handelen.

Offerte aanvragen

Voor financiële zaken

Een levenstestament kan gaan over financiële zaken. Bijvoorbeeld over de verkoop van je woning of het doen van schenkingen. Daarmee kun je een hoge eigen bijdrage voor de zorg voorkomen, want die hangt deels af van je vermogen. Heb je een onderneming, dan kun je met een levenstestament bepalen wie verantwoordelijk wordt voor het dagelijkse reilen en zeilen daarvan.

Voor medische zaken

Ook medische zaken kun je vastleggen in een levenstestament. Je kunt iemand een medische volmacht geven, zodat diegene toestemming kan verlenen voor medische handelingen als je daar zelf niet meer toe in staat bent. Ook kun je jouw wensen met betrekking tot euthanasie en reanimatie in een levenstestament opnemen.

Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga kan je helpen om het allemaal precies zo te regelen zoals jij het wilt. Wij zijn er voor jou!

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk