Regel je nieuwe hypotheek
juridisch correct bij de notaris

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Van de ene hypotheek naar de andere

Wij helpen je graag met

De hypotheekrente is nog nooit zo laag geweest als nu. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun hypotheek over te sluiten. Dat betekent dat zij afscheid nemen van hun huidige hypotheek en een nieuwe hypotheek afsluiten bij een andere bank (of bij de bank waar ze al klant waren). Om zo de rente voor langere tijd vast te zetten.

Er kunnen ook andere redenen zijn om je hypotheek over te sluiten. Denk aan het verhogen van je hypotheek of het omzetten van je hypotheek naar een andere hypotheekvorm.

Offerte aanvragen
Pexels Amina Filkins 5427932 Min

3 Romain Dancre Doplsdelx7e Unsplash Min

Nieuwe hypotheekakte

Wij helpen je graag met

Voor het oversluiten van je hypotheek kun je terecht bij Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga. Wij zorgen ervoor dat je oude hypotheek wordt uitgeschreven bij het Kadaster. Vervolgens stellen we een nieuwe hypotheekakte op. Na ondertekening schrijven we die in bij het Kadaster.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk