Een zorgvuldige afhandeling van uw echtscheiding

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Goed uit elkaar gaan

Wij helpen je graag met

Helaas werkt een huwelijk niet altijd. Als jij en je partner besluiten uit elkaar te gaan, is dat een ingrijpende gebeurtenis, met vaak veel emoties van beide kanten. Daarnaast komt er veel regelwerk bij kijken. Denk aan het verdelen van de gemeenschappelijke spullen of aan het bepalen van wat er met de gezamenlijke woning gebeurt. De notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga kunnen je hierbij ondersteunen.

Offerte aanvragen

Echtscheidingsconvenant

Wij helpen je graag met

Bij een echtscheiding is het verstandig om een echtscheidingsconvenant op te stellen. Hierin staan alle afspraken tussen jou en je ex-partner, bijvoorbeeld over alimentatie. Dit convenant moeten jullie toevoegen aan het verzoek tot echtscheiding dat jullie indienen bij de rechtbank.

Ouderschapsplan

Wij helpen je graag met

Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan moeten jullie aan het verzoek ook een ouderschapsplan toevoegen. In dit plan staan afspraken over bijvoorbeeld de verzorging en opvoeding van de kinderen.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk