Alles voor uw
familiebedrijf

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Het bedrijf van je familie

Een familiebedrijf is een bijzonder en kostbaar bezit, dat soms al generaties lang van ouder op kind is doorgegeven. Bij het nemen van beslissingen spelen vaak niet alleen zakelijke belangen, maar ook emoties een rol.

Onafhankelijk advies

Het kan dan prettig of zelfs nodig zijn om onafhankelijk advies te krijgen. Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga kan je dat geven. Want hoewel wij jarenlange relaties opbouwen met onze klanten, combineren we kennis over je bedrijf met de afstand die nodig is om alles objectief te bekijken. Zo weet je zeker dat je weloverwogen keuzes kunt maken.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariƫle dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk