Een samenlevingscontract
op maat

Wij helpen je graag met

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Samen verder in één huis

Het is zover: jij en jouw partner gaan samenwonen! Dat betekent onder andere verhuizen, klussen en het regelen van spullen. Daarnaast is het goed om een aantal afspraken te maken en die vast te leggen in een samenlevingscontract. Denk bijvoorbeeld aan:

  • welke spullen van wie zijn of naar wie gaan wanneer de relatie stukloopt
  • hoe de kosten van de huishouding zijn verdeeld
  • wat er moet gebeuren wanneer één van jullie overlijdt (bedenk wel: een samenlevingscontract is geen alternatief voor een testament)
Offerte aanvragen

Nog meer voordelen

Met een samenlevingscontract kun je bovendien in aanmerking komen voor partnerschapspensioen. Ook is zo’n overeenkomst belangrijk om gebruik te kunnen maken van een hogere vrijstelling van erfbelasting.

De notarissen van Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga stellen het samenlevingscontract graag voor jullie op. Deskundig en juridisch sluitend.

Reviews

Goed, duidelijk en eerlijk advies

Paul van der Haar

Nog niet zo lang een hypotheek en leveringsakte gedaan bij dit kantoor. Communicatie was goed en helder. Duidelijke uitleg. Een foutje door ons werd snel opgelost, al moest ik er wel zelf naar wijzen. Maar goed, onze ervaring was zo als het hoort.

Miyuki Hara

Goede communicatie, hart voor de klant, deze notaris denkt met u mee!

Irene Kuiper

Klanten beoordelen Hoekstra & Partners Notarissen Joure met een 4/5*  12 reviews 

Google Reviews

Vraag gemakkelijk online
jouw vrijblijvende offerte aan

Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga is gevestigd in het zuiden van Friesland. Vanuit deze vestiging is Hoekstra & Partners Notarissen begonnen; naderhand is de uitbreiding met de andere vestigingen in Nederland gevolgd. Met onze ruime ervaring op notarieel gebied willen wij u deskundig en helder van dienst zijn. Wij beschouwen de zuidelijke helft van Friesland en de noordelijke helft van de Noordoostpolder als ons natuurlijk werkgebied, maar ook als u van ‘verder weg’ komt bent u uiteraard van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk