Maatregelen Corona virus

Meer weten over

Vraag een adviesgesprek aan

Meer informatie?
Maak een afspraak

Beste cliënt(en),

Mogelijk hebben we ergens in de komende weken een afspraak met u ingepland of gaat dit nog gebeuren en vraagt u zich af of en hoe dat nog kan doorgaan.

Omdat we begrijpen dat onze dienstverlening voor u van belang is, blijft ons kantoor geopend zolang dat verantwoord is en er geen dringende of dwingende redenen zijn die dat niet meer mogelijk zouden maken.

Wel vinden we het verstandig om een aantal maatregelen te nemen, waarmee we uw gezondheid en die van onze medewerkers zo veel mogelijk willen beschermen. We letten met name ook op de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Het is vooral van belang de persoonlijke contacten tussen cliënten en onze medewerkers, maar ook tussen cliënten onderling zo veel mogelijk te beperken.

Daarom hanteren we op dit moment het volgende beleid:

Allround Deskundig Notaris Hoekstra En Partners 19

Bezoek aan ons kantoor:

  1. We vragen u zo veel mogelijk om te ondertekenen bij volmacht. Dat beperkt het aantal personen bij tekensessies. Bij een aantal akten moet u overigens wettelijk gezien wel persoonlijk de akte(n) komen tekenen (hypotheekakten en (levens)testamenten).
  2. Voelt u zich niet fit, bent u verkouden, heeft u koorts of keelpijn of bent u in aanraking geweest met mensen die inmiddels ziek zijn, kom dan niet naar ons kantoor, maar neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op. We kijken dan met u welke passende oplossing we kunnen vinden, zodat de geplande akte toch getekend kan worden.
  3. Kom uitsluitend naar ons kantoor als u wordt verwacht voor de ondertekening van (een) akte(n). We verzoeken u om niet eerder aanwezig te zijn dan op het afgesproken tijdstip. We ontvangen geen bezoek meer zonder afspraak.
  4. We vragen aan makelaars en financieel adviseurs van cliënten om niet mee te komen naar ons kantoor voor het bijwonen van de ondertekening.
  5. We vragen u als cliënten om alleen met de mensen naar de afspraak te komen die akten moeten ondertekenen (geen familie, vrienden, kinderen etcetera).
  6. We verzoeken u om uw eigen pen mee te nemen.
  7. We schudden op kantoor geen handen meer, we houden anderhalve meter afstand aan en vragen ieder om dat ook te doen. Helaas zit het gebruikelijke kopje koffie of thee er ook even niet meer in.

Besprekingen:

  1. Besprekingen blijven doorgaan, maar dan telefonisch of eventueel via beeldverbinding en niet meer bij ons op kantoor. We overleggen graag met u wat bij u de beste mogelijkheid is.
  2. We zullen voorlopig niet bij u thuis of bij uw bedrijf komen.


Wij vragen aan onze medewerkers om voor een groot deel thuis te werken. Wel is er per afdeling een minimale bezetting aanwezig. We vragen uw begrip daarvoor.

Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen via 0513-432600 of via joure@hoekstraenpartners.nl

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Met vriendelijke groet,

Het team van
Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga

Uw notarieel adviseur in
Joure

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening.

Ontdek meer
Map Dotted Stnyk